VESNA SABOLIĆ NIJE SE PROSLAVILA NA SJEDNICI SKUPŠTINE Ante Rubeša: "Vaše licemjerje je sramotno! Vi biste išli i s ISIL-om!"

VESNA SABOLIĆ NIJE SE PROSLAVILA NA SJEDNICI SKUPŠTINE

Najgore je u utorak na sjednici Županijske skupštine prošla vijećnica Vesna Sabolić (NS reformisti), koja je u podužoj profesorskoj maniri objašnjavala zašto je dobro da „male stranke“ dobiju više novca, da ona podržava takav prijedlog odluke, te je dala svježi primjer Zagrebačke županije koja strankama daje 6995 kuna po vijećniku.

- Vi mene podsjećate na one žene što idu po kućama i prodaju lonce. Vaše licemjerje je stvarno sramotno, najprije ste bili u koaliciji sa SDP-om, onda sa HDZ-om, što je treće? Da sutra dođe ISIL, vi bi išli i sa islamističkom strankom! U dva navrata imali ste prostor na Kalelargi. Pa političaru i stranci ne treba prostor da pomogne čovjeku. Uostalom, vi ovdje ne sjedite voljom birača jer ni 0,5 posto vaša stranka nije dobila glasova, već ste ovdje zbog koalicije sa HDZ-om – rekao joj je Ante Rubeša, dok je Drago Čulina (nezavisni) sasuo niz uvreda na račun Sabolić, do te razine da joj je kazao da bi ga bilo sramota biti s njom u bilo kojem društvu.

- Ma ako slučajno budemo u istom autobusu, mahnite mi, tako da odmah izađem – rekao je Čulina.

Sabolić je samo konstatirala da je sve ovo izrečeno kako bi se pridobili birači.

Naslovnica Kalelarga