JESEN KOMEDIJE U ARSENALU Hit komedija : Pomahnitali

JESEN KOMEDIJE U ARSENALU

Komedija o žrtvama društvenih mreža i selfi kulture
Uloge: Tatjana Kecman, Miloš Đorđević

Ove jeseni u zadarskom Arsenalu ljubitelje komedije očekuju najveći regionalni hitovi.

Prva predstava koja otvara sezonu je komedija "Pomahnitali" čije autorstvo potpisuje Tatjane Kecman, izvrsne beogradske glumice, autorice 12 komedija koju mnogi uspoređuju sa legendarnom Sonjom Savić. Njezin partner u ovoj dinamičnoj komediji koja se prati u dahu je Miloš Đorđević.

Predstava je posvećena ovisnicima  facebooka, instagrama, twitera,  kao i drugim žrtvama selfi kulture i ostalih oblika  virtualnih vrijednosti.

Ova komedija se bavi se ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. U toj apsurdnoj i sumanutoj trci , koja za cilj ima uspjeh (ma šta to značilo!) potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete "savršenu" formu. Dane okončavaju tako što,umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopćenosti, za utjehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba - savršeno!

 

I ovaj put recept za iskreni smijeh su životne situacije u kojima se svi prepoznajemo a predstava za koju se svugdje traži karta više, svojom dinamikom i pametnim humorom nasmijati će vas do suza.

Predstava gostuje u nedjelju 22.10. s početkom u 20 sati u Klubu Arsenal, a do ulaznice najjednostavnije možete klikom na Croatia Tickets Widget ispod teksta.

Plaćanje se vrši karticom, a ulaznice dolaze na vašu email adresu.

Fizički je ulaznice moguće kupiti u putničkoj agenciji Aquarius Zadar, dok se rezervirati mogu na broj telefona 095 527 1852.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije