StoryEditorOCM
KalelargaPOMOZITE NAM U POTRAZI: POLICIJA DALA OPIS ODJEĆE NESTALOG 45-GODIŠNJAKA

„Bio je odjeven u modru Adidas trenerku sa svijetlim rukavima i crne tenisice iste marke!“

Piše L.B.
3. studenog 2017. - 10:53
potraga_02112017_05

Zadarska policija u petak je dala opis odjeće i obuće 45-godišnjeg muškarca za kojim se još uvijek intenzivno traga, a koji je, kako smo izvještavali, sebi oduzeo život na ogradi Masleničkog mosta 30.listopada i survao se u more.

- Prema dosadašnjim informacijama nestali muškarac u trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku marke Adidas, tamnoplave boje sa svijetloplavim rukavima i dijelom prednjice, te crne tenisice iste marke – naveli su iz policije, pozivajući građane s tog područja, ribare i rekreativce da obrate pažnju na području potrage te policiji na telefon 192 dojave svaku informaciju koja može pomoći u potrazi.

Trenerka u koju je prilikom tragedije bio obučen nestali pilot kanadera je tamno modra, sa prepoznatljivim linijama te marke na nogavicama i rukavima, a ujedno su i rukavi i ramena prema prsima svjetlije plave boje.

Patike koje je nosio također su marke Adidas i crne su boje. Uočavanje bilo kojeg komada odjeće ili obuće uvelike bi pomoglo u potrazi, kazao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Među kolegama, prijateljima i poznanicima hrabrog pilota kanadera i dobrog čovjeka Stjepana Radonića još uvijek vlada nevjerica i pokušava se dokučiti zašto je čovjek, koji je gasio na tisuće požara, spašavao tuđe živote i imovinu, dignuo ruku na sebe.

Radonić je svoju hrabrost iskazao već u Domovinskom ratu kada se kao mladi čovjek priključio braniteljima, bio je član splitske 9.bojne HOS-a, te jedan od samo 13 pripadnika te bojne koja je, sa drugim postrojbama, vodila teške bitke za obranu Dubrovnika te u prosincu 1991.godine branila i obranila Srđ. 

Sveobuhvatna potraga za nestalim pilotom kanadera Stjepanom Radonićem se nastavlja, o čemu izvještava MORH, kao i policija te Županijski centar 112.

U potrazi, koja se teritorijalno produžila sve do akvatorija Raba, sudjeluje helikopter, avion Pilatus, Lučka kapetanija s brodom, ronioci Specijalne policije Split i Rijeka, ronioci JVP Zagreb, Postaja pomorske policije s dva broda, 14 članova HGSS-a Stanice Zadar, Gospić i Karlovac s tri gumena čamca i jednim jet-ski plovilom, dva lokalna ribarska broda i nekoliko mještana iz naselja Novigrad, Rovanjska i Jasenice.

Danas, u petak, započeo je peti dan potrage, pretraživanjem Novskog ždrila, Novigradskog mora i Velebitskog kanala.

20. travanj 2024 07:05