VIDEO: JESU LI I OVO POSLOVNE REFERENCE? Kako se dobitnik Grba Grada Zadra i koordinator David Ricov gađa i maže hranom, polijeva alkoholom po glavi...

VIDEO: JESU LI I OVO POSLOVNE REFERENCE?

Zapošljavanje Davida Ricova za koordinatora Malog arsenala i dalje je top tema u Zadru. Od kada su Slobodna Dalmacija i Zadarski.hr otkrili njegovo novo radno mjesto i ulogu koju je u tome imala njegova draga prijateljica, ravnateljica Narodnog muzeja, Renata Peroš, svakodnevno nam stižu nove informacije o brojnim primjerima nepotizma koji se već godinama provodi pod ravnateljskom palicom Renate Peroš, a kako nasvježiji primjer služi slučaj zapošljavanja njene rođakinje Lorene Peroš za koju je ravnateljica osobno dizajnirala natječajne uvjete kako bi bila primljena na mjesto voditeljice Kneževe palače.

Ali stižu nam i živopisni primjeri veselog života novog koordinatora i ravnateljice Peroš koji su se, sudeći po brojnim objavljenim slikama na društvenim mrežama, odlično provodili diljem naše županije, Hrvatske, ali i susjednih zemalja, no prije nego što dobijemo odgovore od ravnateljice Peroš o načinu trošenja stotina tisuća kuna na reprezentaciju Narodnog muzeja, teško je zaključiti na čiji su se račun njih dvoje tako družili.

Tako smo došli i do ovog videa na kojem se lijepo vidi kako David Ricov - poznati član zabavljačkog dueta s Bepom Matešićem - funkcionira na jednoj od brojnih veselica koje uključuje međusobno gađanje i mazanje hranom (torta?), polijevanje alkoholom (šampanjac?) po glavi i slične zgodne dosjetke koje su, pretpostavljamo, možda poslužile kao referenca ravnateljici Peroš prilikom odabira svojih novih poslovnih suradnika. 

Ili kako bi to sama ravnateljica rekla: "David Ricov, komercijalist, estradni umjetnik, dobitnik Grba gradonačelnika Grada Zadra i konačno – dobar čovjek i dobar radnik." 

 

Naslovnica ZDtube

Najčitanije