StoryEditorOCM
KalelargaDRAMA U DOMU ZA STARE

Slijepi korisnik se napio, raspalio glazbu, nasrtao na stare i nemoćne, policija ga je morala vezati!

Piše L.B.
2. prosinca 2017. - 09:20
staracki_dom

Prava drama događala se u petak navečer u Domu za starije i nemoćne osobe na Obali kneza Trpimira u Zadru, gdje je 47-godišnji korisnik popio veću količinu alkohola i 'terorizirao' ostale korisnike Doma.

Nešto poslije 19 sati je 47-godišnjak, koji je slijepa osoba, u svojoj sobi „raspalio“ glazbu i pijan uživao u sveopćoj buci. Nisu, međutim, uživali ostali korisnici Doma u njegovoj blizini, no na njihove molbe da stiša glazbu on nije reagirao.

Kako su se pritužbe na njega nastavile, on je postao agresivan pa je pozvana policija.

Dolazak policijskih službenika nije se nikako svidio pijanom 47-godišnjaku, koji je sasuo salvu psovki na njih, vrijeđao ih, omalovažavao i odbio je alkotestiranje.

Iako slijep, pokušavao je pobjeći od policajaca, a u trenutku kada su ga primili za ruke, postao je ponovno agresivan. Stoga su upotrijebljena sredstva prisile: 47-godišnjak je silom savladan i potom vezan, a onda je, s obzirom na odbijanje alko-testa, odvezen na Odjel psihijatrije zadarske Opće bolnice.

Tamo je zadržan, a po izlasku mu slijedi optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira te zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

25. travanj 2024 17:36