StoryEditorOCM
KalelargaIZ ZADARSKE ZRAČNE LUKE:

Tri nove linije za sezonu!

Piše Zadarski.hr
31. siječnja 2018. - 20:20
Zadar_Airport_2014_3_1396249642

Za ovu ljetnu sezonu na Zračnoj luci Zadar već su potvrđene tri nove linije koje će uvesti easyJet, Ryanair i Norwegian Air Shuttle. Dvije su za Njemačku, a jedna za Norvešku.

Britanski niskotarifni prijevoznik Easyjet svoju ekspanziju u Zadru najavljuje uvođenjem nove linije za Berlin. Zadar će s njemačkim gradom biti povezan dva puta tjedno, srijedom i subotom, a prvi let prema Berlinu je zakazan za 27. lipnja. Karte su već sada dostupne u prodaji na easyJet.com. Osim s Berlinom, easyJet i ove sezone povezivati Zadar s Londom i Milanom.

Novu liniju najavio je i irski Ryanair i to za njemački grad Bremen. Zbog te rute koja će započeti u srpnju 2018. godine Ryanair je kraje prošle godine u prodaju pustio karte po posebnim cijenama od 19,99 eura za putovanja u travnju i svibnju. Prema najavi iz Ryanaira, Zadar i njemački Bremen bit će povezani dva puta tjedno.

Norveška kompanija, Norwegian Air Shuttle, najavila je uvođenje zračne linije između Zadra i njihovog glavnog grada, Osla. Dva grada bit će povezana od 20. lipnja do 8. kolovoza, a na prvoj Norwegianovoj poveznici sa Zadrom letjet će se dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom iz Zadra te utorkom i subotom iz Osla. Cijene se kreću od 49,53 eura naviše za letove Zadar - Oslo i od 67 eura naviše za letove Oslo - Zadar.

18. travanj 2024 17:58