StoryEditorOCM
KalelargaFOTO: NAPRASNO PREKINUTA SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE

Pupić Bakrač ne želi napustiti govornicu zbog političke trgovine SDP-a i HDZ-a, ali telefonom razgovara s novinarima...

Piše L.B.
8. veljače 2018. - 15:50
sjednica_zupanije11-080218.JPG

Sjednica Županijske skupštine u četvrtak je naprasno prekinuta, te u ovim trenucima, nešto poslije 14 sati, vijećnik Akcije mladih (AM) Marko Pupić Bakrač ne želi napustiti govornicu, u znak protesta „zbog političke trgovine SDP-a i HDZ-a“.

- Borim se protiv političke prostitucije – kaže Pupić Bakrač.

- „Lex šerif“ je izglasan zahvaljujući rukama SDP-a, kojima je HDZ obećao mjesta u odborima. Prodali su se. U trenutku kada je hadezeovac Željko Šoša počeo dijeliti mjesta u odborima koja pripadaju oporbi, bez ikakvog međusobnog dogovora oporbe, zauzeo sam govornicu. To ne može tako. Još mi je na hodniku rekao „mi smo vlast i možemo što hoćemo“ – uzrujano nam je kazao Pupić Bakrač, koji tvrdi da se sa govornice neće maknuti do slijedeće sjednice Županijske skupštine.

- Ja sam za govornicom, sjednica je prekinuta, ali ovdje su vijećnici Akcije mladih, te Živog zida koje sam zamolio da me spase od deložacije – kaže Pupić Bakrač. Tako je u vijećnici, uz Pupića Bakrača, još osam vijećnika.

„Talačka kriza“ u dvorani Županijske skupštine je u tijeku. Zadnja informacija govori da su se vijećnici vratili u dvoranu, a da je vijećnik Ante Rubeša uzeo mikrofon predjedniku Skupštine, no sjednica je svjedno nastavljena dovikivanjem vladajućih koji su tako izglasavali sve prostale točke. Cijelo to vrijeme Pupić Bakrač je ostao "zavezan" za govornicu... 

27. travanj 2024 07:01