POHVATANI LOPOVI U Benkovcu zatečeni u krađi aluminija, u Zadru otkriveno tko je uzeo novčanik s dokumentima

POHVATANI LOPOVI

Zadarska policija dovršila je niz kriminalističkih istraživanja i riješila nekoliko slučajeva krađe.

U subotu u noćnim satima u Benkovcu zatečeni su 21 i 34-godišnjak u krađi aluminija iz kruga trgovačkog društva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su ušli u krug trgovačkog društva te otuđili oko tonu aluminija. Aluminij je vraćen vlasniku, a protiv obojice se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u protekla tri mjeseca u Gračacu provalio u kuću 70-godišnjeg vlasnika iz koje je otuđio televizor i štednjak vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Također ga se sumnjiči da je provalio i u kuću 95-godišnjakinje, odakle je otuđio alat, vrijedan nekoliko stotina kuna. Protiv njega državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teških krađa.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je u petak prijepodne u ulici Ljube Babića u Zadru, otuđila novčanik s novcima i dokumentima u vlasništvu 80-godišnjakinje.

Protiv nje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije