StoryEditorOCM
KalelargaGRADONAČELNIKOV SAVJETNIK JERKO TROGRLIĆ U IZBORU ZA NAJBOLJI PR GODINE

Dukićeva predizborna kampanja u finalu Grand PRixa za politički marketing

Piše M.V.
28. veljače 2018. - 12:20
grand_prix08-110316

Lanjska predizobrna kampanja na lokalnim izborima sadašnjeg gradonačelnika Zadra Branka Dukića koju su vodili splitsko poduzeće Vajt d.o.o. i zadarski HDZ našla se među finalistima ovogodišnjeg Grand PRixa za odnose s javnošću koju već nekoliko godina priređuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću.

Dukićeva kampanja Branko Dukić - Za Zadar svaki dan! našla se među tri finalista za komunikacijski Grand PRix u kategoriji političke komunikacije. Bez obzira na prijašnju veliku podršku zadarskih glasača HDZ-a baš je kampanja koju je za Dukića vodio vlasnik Vajta Splićanin Jerko Trgorlić u uvjerljivoj Dukićevoj pobjedi na izborima za gradonačelnika. Trogrilić je od ranije nositelj priznanja HUOJ-a za promidžbene kampanje koje je vodio, a i sada je savjetnik zadarskog gradonačelnika s ugovorom na godinu dana i s mjesečnom naknadom od 14.000 kuna.

Ostali finalisti u ovoj kategoriji Grand PRixa za političku komunikaciju Manjgura d.o.o. za GO HDZ Šibenik za projekt Kako je Šibenik po prvi put u povijesti izabrao istog gradonačelnika te isto poduzeće za projekt  Stjepan Kožić - pravi čovjek na pravom mjestu. Vlasnik Manjgure je inače Krešimir Macan koji je odnedavno postao PR savjetnik premijera Andreja Plenkovića za što mjesečno dobiva 9000 kuna.

Ovi, kao i drugi kandidirani PR projekti bit će projekti biti prezentirani na Smotri finalista 8.ožujka u Matis Absolut Loungeu u Zagrebu.

23. travanj 2024 18:04