VIKEND PROVALNICI KRADU NOVAC I CIGARETE, ALI U PRIDRAZI I POLAČI LOPOVE ZANIMAJU DRUGI 'ARTIKLI': Nestalo na desetke plinskih boca!

VIKEND PROVALNICI KRADU NOVAC I CIGARETE, ALI U PRIDRAZI I POLAČI LOPOVE ZANIMAJU DRUGI 'ARTIKLI':

U ulici Mate Ujevića na Bulevaru u Zadru nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac, cigarete, alkoholno piće i druge razne artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom vikenda kralo se diljem županije: u Polači je provaljeno u skladište trgovine, odakle je ukradeno više plinskih boca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a policija još uvijek traga i za lopovom koji je isto djelo počinio i u Pridrazi – tamo je također provaljeno u skladište trgovine trgovačkog društva odakle je ukradeno dvadesetak plinskih boca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Ražancu je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu odakle je ukrao cigarete i druge artikle, a u Vrsima je provaljeno u brodicu u vlasništvu 74-godišnjaka odakle su „nestali“ akumulator i gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne je u Benkovačkom selu 75-godišnjakinji ukraden novčanik. Policija traga za lopovom.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije