StoryEditorOCM
KalelargaOTKRIVENA PRIJEVARA TEŠKA 12 TISUĆA KUNA

Skenirao tuđi kod s dobitnog listića pa dignuo novac u kladionici!

Piše Zadarski.hr
19. ožujka 2018. - 10:16
kladitelj

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim I.M. sa zadarskog područja, kojeg se sumnjiči da je potkraj siječnja skenirao dobitni „kod“ listića sportske kladionice u vlasništvu 46-godišnjaka s područja Slavonije, a nakon toga je podigao njegov dobitak vrijedan 12 tisuća kuna.

Ovaj, do sada nezabilježeni oblik prijavare, dogodio se nakon meča u kojemu je Stipe Miočić protiv Kamerunca Ngannou po treći put branio titulu svjetskog prvaka. Miočić je pobjedio, a dobitni listić jednog presretnog Slavonca koji se kladio na takav ishod, njegov je prijatelj objavio na društvenim mrežama, skupa s kodom.

To je vidio "poduzetni" Zadranin koji je skenio njegov kod i kladionici ga lažno prijavio kao svoj. Ništa ne sumnjajući, u kladionici su mu na račun isplatili dobitak od 12 tisuća kuna. Prijevara je otkivena tek kada se pravi dobitnik javio i shvatio da je njegov novac već podignuo netko drugi.

Policijskom istragom vrlo su brzo došli do 22-godišnjaka protiv kojega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.

Protiv njega državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog prijevare.

19. travanj 2024 05:33