StoryEditorOCM
KalelargaBIVŠI DIREKTOR KK ZADRA IPAK NEĆE BITI POMOĆNIK DIREKTORA ČISTOĆE

Boris Skroće nema visoku stručnu spremu - postao je stručni suradnik u prodaji!

Piše P.O.
20. ožujka 2018. - 23:00
cibona_zadar20-270417

Bivši direktor Košarkaškog kluba Zadar Boris Skroće u utorak je imao prvi radni dan na novom poslu! Nakon što je Skroće ostao bez direktorskog mjesta u Klubu, medijske špekulacije su ga „smještale“ na direktorsko mjesto Vodovoda, ali se takve najave nisu ostvarile. Ipak, Skroće je pronašao novi „naslon na proračun“ u Čistoći, drugom velikom zadarskom komunalcu.

O Skroćinom novom radnom mjestu odlučio je prošlog tjedna gradonačelnik Branko Dukić, koji ga je želio vidjeti na mjestu pomoćnika direktora Dragana Maračića. Međutim, ispostavilo se da Skroće nema potrebnu visoku stručnu spremu predviđenu za mjesto pomoćnika direktora, pa je novo "kadrovsko pojačanje" smješteno na radno mjesto samostalnog stručnog suradnika u Čistoćinom sektoru prodaje!

-Uz tehnički sektor, naš sektor prodaje u budućnosti očekuje jako puno posla s obzirom da će se baviti implementacijom i izgradnjom novog sustava gospodarenja otpadom, izjavio nam je direktor Maračić potvrđujući da je Skroće postao novi zaposlenik Čistoće.

18. travanj 2024 20:59