StoryEditorOCM
KalelargaFOTO: NAJDULJA ZGRADA U ZADRU SADA BROJI 140 TRGOVINA

Otvoren je novi dio Supernova centra uz donaciju Općoj bolnici od 300 tisuća kuna

22. ožujka 2018. - 13:30
otvoren novi dio Supernove.JPG

Jutros je otvorenjem novog dijela Supernova centra Zadar dobio svoju najdulju zgradu, dulju od 400 metara u kojoj je posao pronašlo više od 850 ljudi. Sada se Supernova prostire na ukupno 70 000 četvornih metara površine i nudi 140 trgovina domaćih i svjetskih brendova, a novi u ponudi su primjerice XYZ, Armani Exchange, CCC, Shooster, OVS, Sport vision... Novitet je i gastro oaza s raznolikom ugostiteljskom ponudom – McDonalds, à la carte restoran Bla Bla, Foodie, Wok me, Mex i Pasta Fasta. Roditelje i mališane će dodatno razveseliti i nova velika dječja igraonica Twister.

– Postali smo lider na tržištu u Dalmaciji, a s novim trgovinama imamo ponudu koja će zadovoljiti svačije potrebe, rekla je voditeljica centra Iva Surić i potom zajedno sa zadarskim gradonačelnikom Brankom Dukićem otvorila centar.

Ovom je prilikom Supernova donirala 300.000 kuna Ligi protiv raka, namjenjenih kupnji aparata za onkološki odjel Opće bolnice Zadar. Donacija će biti dodijeljena u dva navrata,150.000 kuna u tekućoj i isto toliko u idućoj godini, a ravnatelju Opće bolnice Zadar dr. Željku Čulini i predsjedniku Lige protiv raka i gradonačelniku Zadra dr. Branku Dukiću donaciju su na otvorenju novog dijela centra uručili predstavnici Supernove, dr. Paul Merdzo, Franz Brünner i Iva Surić.

– Sredstva su namijenjena za kupnju linearnog akceleratora. Uređuje se prostor u kojem će uređaj biti smješten i u roku od 18 mjeseci trebao bi biti u funkciji građanima – rekao je ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina.

Supernova je za kupce pripremila četverodnevni zabavni program, popuste u trajanju od tjedan dana, a otvaranje će obilježiti i velikim koncertom Severine u 20 sati.

24. travanj 2024 08:31