StoryEditorOCM
KalelargaIZA NAS JE PLODAN VIKEND ZA KRADLJIVCE

Na Bulevaru ukradeni šahtovi vrijedni oko deset tisuća kuna, otuđeni pekarski proizvodi ispred dućana...

Piše Zadarski.hr
4. travnja 2018. - 12:00
promet_radovi5-290118

Tijekom vikenda u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je otuđio više šahtova i slivnika u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju u Zadru, na Liburnskoj obali je nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 40-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer ujutro u Zadru, u ulici Antuna Barca nepoznati počinitelj je ispred trgovine trgovačkog društva otuđio metalni sanduk s raznim pekarskim proizvodima. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne u Zadru, u ulici Borelli nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 50-godišnje kineske državljanke. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od početka veljače do 3. travnja, u Sukošanu je nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 56-godišnjeg državljanina Belgije te otuđio grijač i usisavač. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

20. travanj 2024 05:12