IZ KUĆE OTUĐENO VIŠE DESETAKA TISUĆA KUNA, IZ VOZILA UKRADEN NOVČANIK... Lopovi haraju, pljačkaju umirovljenike!

IZ KUĆE OTUĐENO VIŠE DESETAKA TISUĆA KUNA, IZ VOZILA UKRADEN NOVČANIK...

Krajem prošlog tjedna u Zadru, u Novigradskoj ulici nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 86-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne u Privlaci, nepoznati počinitelj je iz vozila otuđio novčanik u vlasništvu 55-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer prijepodne u Zadru, u ulici Istarska obala nepoznati počinitelj je otuđio novac u vlasništvu 92-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć u ulici Đure Marušića u Zadru, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 68-godišnjaka otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije