StoryEditorOCM
KalelargaPEDIKERKA IZ ZADRA NAPALA PROLAZNICU

Optužila je da joj se smije, pa je oborila na tlo i izudarala nogama!

Piše B.S.
26. lipnja 2018. - 13:39
noge_00

Zbog napada na prolaznicu koju je optužila da joj se smije, 29-godišnja pedikerka iz Zadra kažnjena je novčanom kaznom u iznosu od  1.144,00 kune.

Na Prekršajnom sudu u Zadru utvrđeno je, naime, da je 29. siječnja oko 19 sati u ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru narušavala javni red i mir na osobito drzak i nepristojan način nakon što se, dok se sa sestrama prepirala oko mobitela,  prolaznici obratila riječima:“Zašto nam se smiješ?“.

Prolaznicu je nakon toga rukama odgurnula s leđa tako da je ova pala na tlo, gdje ju je zatim nekoliko puta udarila nogom po tijelu. U daljnjem nasrtaju zaustavile su je sestre.

Napadnuta žena na sudu je posvjedočila kako je toga dana šetala ulicom Franje Tuđmana te zamijetila tri ženske, njoj nepoznate, osobe kako se međusobno prepiru i viču, radi čega ih je zaobišla.

Kod pršutoreznice „Mare“, međutim, odjednom joj se iza leđa stvorila jedna od tih mlađih ženskih osoba, te je gurnula objema rukama s leđa, tako da je prsima pala na nogostup gdje ju je ova zatim udarila više puta nogom po nozi i vrijeđala raznim riječima. Bila je šokirana događajem. Nakon što se podigla s poda, te sjela na obližnji zidić da dođe k sebi, uhvatio ju je veliki strah da te žene ne dođu ponovno. 

Zadranka je pak rekla kako im se prije incidenta ona počela smijati što je nju razljutilo. Opovrgnula je napad dodavši kako su odjedanput nekako pale i jedna i druga na pod nakon što je prolaznica sama zapela o njezinu nogu.

25. travanj 2024 00:41