PROSVJED PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA U 19 SATI NA NARODNOM TRGU Nakon brutalnog premlaćivanja 18-godišnjakinje: "Istina mora izaći na vidjelo, a krivci sankcionirani!"

PROSVJED PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA U 19 SATI NA NARODNOM TRGU

Na Narodnom trgu u Zadru  s početkom u 19 sati održat će se mirni prosvjed protiv nasilja nad ženama a pod motom "Istina mora izaći na vidjelo, a krivci sankcionirani!".

Prosvjed je inciran nedavnim brutalnim premlaćivanjem 18-godišnje Zadranke, 13.lipnja, u kafiću na zadarskoj Meladi zbog čega se u pritvoru nalazi 31-godišnji Zadranin Darko Kovačević zvani Daruvarac osumnjičen za napad. Na fotografiji na kojoj se Zadrane preko facebooka poziva na prosvjed nalazi se odjeća pretučene djevojke.

Majka premlaćene djevojke, čije su snimke ozljeda šokirale javnost, prozvala je policiju za zataškavanje slučaja. Prosvjed nije prijavljen policiji, ali policija ima saznanja o mirnom okupljanju građana.

Emisija Nove TV "Provjereno" za četvrtak u 22:45 sati ekskluzivno donosi snimke telefonskih razgovora s napadačem, suučesnicima i policijom!

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NITKO NIJE SLUTIO TRAGEDIJU Nestao s proslave svog 18. rođendana i objesio se u šumi: zadarski maturant počinio samoubojstvo deset mjeseci nakon što je udario muškarca koji je zbog toga pao u komu i umro

Nestao s proslave svog 18. rođendana i objesio se u šumi: zadarski maturant počinio samoubojstvo deset mjeseci nakon što je udario muškarca koji je zbog toga pao u komu i umro
Zadar je u ponedjeljak šokirala vijest o tragičnoj smrti maturanta koji je počinio samoubojstvo na svoj 18....
Nestao s proslave svog 18. rođendana i objesio se u šumi: zadarski maturant počinio samoubojstvo deset mjeseci nakon što je udario muškarca koji je zbog toga pao u komu i umro