StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVI U AKCIJI

Ukrali novac, televizije i - drveni štand!

Piše Zadarski.hr
29. lipnja 2018. - 11:18
oružana pljačka

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su tri teške krađe i pet krađa.

Tako je u četvrtak prijepodne, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje, te uzeo nekoliko tisuća kuna. U isto vrijeme u kafiću u Ulici Domovinskog rata u Zadru, ukraden je i novčanik s novcem i karticama u vlasništvu 46-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U srijedu tijekom dana, u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, nepoznati je lopov ukrao drveni štand u vlasništvu trgovačkog društva vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog tjedna, na Putu Petrića u Zadru, ukraden je vanbrodski motor i dizalica u vlasništvu 75-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna, dok je u ulazu stambene zgrade na Branimirovoj obali u Zadru, u četvrtak ukraden bicikl u vlasništvu 32-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

.Jučer prijepodne, iz kuće na Putu vrela u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio više tisuća kuna u vlasništvu 35-godišnjaka.

U proteklih osam dana, u Zatonu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 77-godišnjaka te ukrao televizor vrijedan nekoliko tisuća kuna. U isto vrijeme u Privlaci, iz kuću u vlasništvu 62-godišnjaka također je ukraden televizor vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

 

20. travanj 2024 11:11