StoryEditorOCM
KalelargaISTRAŽIVANJE TUČNJAVE U BIOGRADU

Trojici određen pritvor, još četvorica privedeni u zadarsku policiju

Piše M.K.
11. srpnja 2018. - 11:24
split_tucnjava8-210816

Policijski službenici policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje događaja tučnjave s teško ozlijeđenim osobama koja se dogodila u nedjelju ujutro u Biogradu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja uhićena su 3 muškarca u dobi od 27 i 29 godina, koji su uz kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda 27-godišnjaka i sudjelovanja u tučnjavi jučer privedeni sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Određen im je pritvor u trajanju do 30 dana.

U tijeku je također kriminalističko istraživanje nad još četiri muškarca s biogradskog područja, koji se dovode u vezu s ovim događajem, a koji su uz kaznenu prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi privedeni pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Podsjetimo, tučnjava se dogodila u nedjelju ujutro na plaži Dražice u Biogradu, ispred noćnog kluba Aqua. U tučnjavi koja je izbila između mlađih osoba s područja Biograda i okolice, teško su ozlijeđeni 21 i 26-godišnjak.

Najdeblji kraj izvukao je 21-godišnjak kojemu je slomljena čeljust, dok je 26-godišnjak iz tučnjave izišao sa slomljenim nosom.

23. travanj 2024 19:21