StoryEditorOCM
KalelargaIZ ZADARSKE POLICIJE OBAVIJEST O ZATVARANJU ULICA ZA VRIJEME UTAKMICE U NEDJELJU

Promet će biti ograničen, evo kuda se neće moći vozilima!

Piše Zadarski.hr
13. srpnja 2018. - 18:42
relja_parking5-051214

U povodu javnog okupljanja sportsko-zabavnog karaktera - prijenosa finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji (Hrvatska-Francuska), na zadarskim ulicama uspostavit će se privremena regulacija prometa, zatvaranjem DC407 - dijela Obale kralja Tomislava i Liburnske obale te zatvaranje Novih vrata, Zlatarske ulice, Vrata Sv. Krševana, Lančanih vrata, Ulica: Ivana Brčića; Luke Jelića, Ivana Danila, Prilaz hrvatske čitaonice kao i Bedema zadarskih pobuna, Ulice Krešimira Čosića te Ulice Bartula Kašića, za dan 15. srpnja 2018. godine u vremenu od 15,00 sati, za razdoblje dok za takvu regulaciju bude potrebe – priopćili su iz zadarske policije.

Vozila koja će se kretati Obalom kralja Tomislava prema predjelu Poluotoka preusmjeravat će se Ulicom Narodnog lista - Šime Vitasovića - Bartola Kašića te ponovo Obalom kralja Tomislava u smjeru Jazina.

Vozače molimo da uvažavaju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju i upute službujućih policajaca. Također ih molimo da u vrijeme održavanja javnog okupljanja izbjegavaju dolazak vozilima na Poluotok, navedeno je u policijskom priopćenju.

26. travanj 2024 09:53