StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJA U AKCIJI

Zbog krađa i prijevare podnesene kaznene prijave protiv sedam osoba!

Piše Zadarski.hr
27. kolovoza 2018. - 11:36
bbimagehandler.ashx

Zbog niza krađa, te prijevare policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad sedam osoba protiv kojih su podnesene kaznene prijave.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela krađa. On je u petak u Biogradu ukrao mobitel u vlasništvu 38-godišnjeg talijanskog državljanina, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Utvrđeno je da je i potkraj kolovoza prošle godine u kampu u Biogradu ukrao bicikl u vlasništvu 50-godišnjeg njemačkog državljanina, vrijedan gotovo deset tisuća kuna, kao i da je početkom rujna prošle godine iz kampa ukrao dva bicikla u vlasništvu njemačkih državljana vrijedna preko dvadeset tisuća kuna.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 51 i 60 godina, koje se sumnjiči da su u četvrtak, u trgovačkom centru na Žmirićima u Zadru, ukrali prehrambene proizvode, alkoholna pića i kozmetiku, vrijedne preko tisuću kuna.

Dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u prošlu srijedu na Poluotoku u Zadru uzeo mobitel u vlasništvu 37-godišnjeg državljanina Švicarske.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je u subotu u trgovini u trgovačkom centru u ulici Akcije Maslenica u Zadru, ukrala deset sportskih majica, vrijednih preko dvije tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30 i 55-godišnjakinjom, koje se sumnjiči da su potkraj lipnja u Muškovcima kod Obrovca prevarile 88-godišnjaka, te mu prodale masažer i kremu za iznos od četiri tisuće kuna.


 

24. travanj 2024 18:23