StoryEditorOCM
KalelargaVIDEO: EKSKLUZIVNE SNIMKE INCIDENTA NA STANOVIMA

Napad bakljama na radnike iz Srbije izveli su pripadnici zadarskih navijača!

Piše A.F.
25. rujna 2018. - 13:50
napad

U ponedjeljak, 24. rujna, oko 22,15 sati u ulici Puta Gazića na Stanovima napadnuta su dvojica muškaraca u dobi od 30 godina. Na snimci nadzorne kamere koju je dobio Zadarski.hr vidi se kako dvojica muškaraca pokušavaju ući u zgradu gdje su imali smještaj, a s leđa im prilaze četvorica nepoznatih muškaraca. Kako saznajemo, napadnuti su radnici iz Srbije angažirani na demontaži skele s teniskog igrališta na Višnjiku.

Kao što se vidi na snimci, radnici su htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su ih udarati nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. Nakon nekoliko trenutaka napadači su pobjegli, a baklju bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil Škoda karlovačkih registracijskih oznaka parkiran ispred zgrade.  

Malo je nedostajalo da baklja zapali vozilo, no to se na sreću nije dogodilo.

Incident u Put Gazića jako je uznemirio stanovnike kvarta i obližnjeg hostela iz kojeg je nakon događaja otišlo četvero gostiju šokirani vandalskim napadom na dvojice radnika i ustrašeni za osobnu sigurnost. 

Prema neslužbenim informacijama, policija je tijekom utorka ujutro privela više osoba na obavijesne razgovore i među njima navodno sumnja na dvojicu počinitelja u dvadesetim godinama, odnosno napadače na radnike iz Srbije. Jedan od njih poznat je kao pripadnik navijačke skupine Tornado.

 

25. travanj 2024 09:55