StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJA ISTRAŽUJE DOGAĐAJ OD 11.20 SATI NA AUTOCESTI

Masovna tučnjava Torcide i BBB na odmorištu Zir - tukli se drvenim palicama i gađali bakljama!

Piše IN
26. rujna 2018. - 15:09
torca1

U srijedu oko 11.20 sati došlo je do masovne tučnjave između pripadnika Torcide i Bad Blue Boysa na odmorištu Zir uz autocestu.

Prema informacijama iz ličko-senjske policije u tučnjavi je sudjelovalo nekoliko desetaka osoba, između 30 i 40, ali se još uvijek utvrđuju okolnosti događaja, kao i sudionici. Navodno su pripadnici BBB putovali prema jugu gdje Dinamo danas igra u Mravincima utakmicu u kupu, a Torcidaši su išli prema Zagrebu gdje Hajduk dočekuje ekipa Vrapča.

Nitko od sudionika tučnjave nije zatražio liječničku pomoć, kažu u policiji, niti je evidentirana materijalna šteta. U trenutku dolaska policije na odmorište Zir nije zatečen nitko od sudionika tučnjave. 

- Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama - rekla je za 24 sata svjedokinja događaja čiji automobil je oštećen.

26. travanj 2024 08:17