StoryEditorOCM
KalelargaDONOSIMO FOTOGRAFIJE S BOKANJCA GDJE JE NOĆAS PLANUO AUTOMOBIL

Policija potvrdila: požar na BMW-u je izazvan namjerno!

Piše Zadarski.hr
16. listopada 2018. - 14:51
auto_zapaljen4-161018.JPG

Noćas oko 3.45 sati u ulici Put Vrela u Zadru, izbio je požar na BMW-u (ZD) u vlasništvu 47-godišnjaka, a požar je zahvatio i drugo parkirano vozilo Peugeot (ZD) u vlasništvu 43-godišnjakinje.

Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja prijepodne je obavljen očevid radi utvrđivanja materijalne štete, uzroka požara te drugih okolnosti ovog događaja. Automobil je u vlasništvu malog poduzetnika iz Bokanjca, 47-godišnjeg vlasnika zadarskog fitness cluba, a iiz policije su nešto prije 14 sati potvrdili o čemu se radi:

-Provedenim očevidom na automobilu na Putu vrela u Zadru, utvrđeno je da je požar na BMW-u u vlasništvu 47-godišnjaka izazvan namjerno, pri čemu je izgorio BMW te Peugeot koji je bio parkiran uz njega, kao i nadstrešnica iznad automobila. U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, rekli su iz zadarske policije.

18. travanj 2024 15:55