StoryEditorOCM
Kalelarga"INTELEKTUALNA" PREPIRKA NA ZADARSKOM PODRUČJU

Operni pjevač rekao profesoru da "ide po pištolj", a on mu izvrijeđao suprugu!

Piše B.S.
19. listopada 2018. - 23:28
pistolj

Operni pjevač i profesor sa zadarskog područja oslobođeni su optužbe za narušavanje javnog reda i mira nakon što su se u lipnju prošle godine posvađali oko imovinsko pravnih odnosa ispred svojih kuća u jednom zadarskom mjestu.

Pjevač je izgubio živce jer je nakon šetnje zatekao profesora biologije i geografije, inače njegovog rođaka, kako premješta kartonske kutije sa njegovim stvarima sa svoje terase, te ih ostavlja na ulici ispred njegove kuće. Kada ga je upitao što radi, profesor mu je odvratio da prestane ostavljati svoje stvari na njegovoj terasi, a potom ga je izvrijeđao.

- Ovaj put si gotov, sad ću te ubiti, idem po pištolj - odvratio mu je operni pjevač krenuvši prema kući. U tom trenutku na ulicu je izašla i njegova supruga na što joj je profesor rekao: "To nije vaša kuća, ti si došla iz Srbije ti si prljava srbijanka, vidjet ćeš ti svoje.. Ona je na te riječi, "poduprla" supruga rekavši mu "odi po pištolj spriječi ga.."

Sve je zaustavila policija nakon čega je slučaj završio na Prekršajnom sudu u Zadru.

Operni pjevač je na sudu je rekao kako je bila riječ o njegovoj terasi, te da u kući nema oružje, iako je profesoru rekao da ide po pištolj. On je pak pojasnio kako je kada je rekao njegovoj supruzi da je došla iz Srbije samo htio reći da je došla iz drugog mjesta.

- Nije točno utvrđena dinamika događaja, kao niti jeli se događaj zbio na javnom mjestu – utvrđeno je na sudu nakon čega su obojica oslobođena optužbi za remećenje javnog reda i mira.

25. travanj 2024 22:42