StoryEditorOCM
KalelargaOBRAČUN U PODSTANARSKOM STANU U ULICI ANDRIJE HEBRANGA

Pokušala je ugristi svog momka, a onda joj je on koljenom slomio rebro

Piše Ana Franić
22. listopada 2018. - 23:26
nasilje

U podstanarskom stanu u ulici Andrije Hebranga na zadarskom predjelu Voštarnica, 26-godišnji Zadranin je napao i teško ozljedio svoju deset godina stariju djevojku. Nakon kraće svađe, mladić (26) i njegova djevojka (36) fizički su se sukobili. Kako neslužbeno doznajemo, 36-godišnjakinja je pokušala ugristi svog momka, a onda je on nju pritisnuo koljenom i na taj način joj slomio rebro. Žena isprva slučaj nije htjela prijaviti policiji, no zbog velikih bolova koje je trpjela u noći sa subote na nedjelju otišla je potražiti pomoć u Opću bolnicu Zadar.
- Riječ je o privatnoj osobi i zbog Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) ne možemo komentirati slučaj, kratko je rekao doktor Edi Karuc, zamjenik ravnatelja OB Zadar.
Liječnici su joj u bolnici utvrdili ozljede gornjeg dijela trupa i polomljena rebra, nakon čega je pozvana policija zbog sumnje na obiteljsko nasilje.
- Policijski službenici Prve policijske postaje provode kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem, kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 26-godišnjak je uhićen, te je uz kaznenu prijavu zbog teških tjelesnih ozljeda predan pritvorskom nadzorniku PU Zadarske, rekao je glasnogovornik, Elis Žodan.
Kako neslužbeno doznajemo riječ je o ljubavnom paru koji se i prije znao fizički obračunati.
- Muškarac (26) nije otprije poznat po nasilnom ponašanju te je zbog toga dobio mjeru opreza zabrane približavanja i kontakta prema 36-godišnjakinja, a ukoliko to prekrši slijedi mu istražni zatvor, kazao je Ivica Škara, Općinski državni odvjetnik u Zadru.

19. travanj 2024 11:42