IZVANREDNA KONFERENCIJA U PU ZADARSKOJ Policija uhitila pripadnika Zemunskog klana. Strojnicu i kokain držao u apartmanu u Privlaci!

IZVANREDNA KONFERENCIJA U PU ZADARSKOJ

Zbog posjeda 232 grama kokaina policija je uhitila jednog od pripadnika tzv. Zemunskog klana, 53-godišnjeg Josipa Golomejića poznatog po nadimku "Šiptar", o čemu je izvijestila danas na izvanrednoj konferenciji za novinare u PU zadarskoj.

Golomejić je uhvaćen nakon što je u ponedjeljak zadarska policija zaustavila audi A8 zadarskih oznaka kojeg je vozio. U automobilu je pronađen sumnjiv novac, a nakon pretrage njegovog apartmana u Privlaci u kojem boravi od 2016. pronađeno je i oko 232 grama kokaina, ulične vrijednosti oko 250 tisuće kuna, prepakiranoga u omote od 20, 30 i 50 grama.

U apartmanu je pronađena i strojnica izraelske proizvodnje, pištolj s metkom u cijevi, te više od stotinu komada streljiva za strojnicu. Zaplijenjeno je i više sofisticiranih mobitela.

Pronađena droga bila je namijenjena preprodavačima i konzumentima na zadarskom području, a na uličnom narko-tržištu njena vrijednosti je preko dvjesto pedeset tisuća kuna.

Golomejić se već dugo povezuje s kriminalnim skupinama u susjednim državama te s kriminalnim organizacijama na zadarskom području.

U utorak je priveden pritvorskom nadzorniku, a nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu, sudac istrage mu je odredio istražni zatvor od mjesec dana.

Golomejić je izdržao 15-godišnju kaznu zbog ubojstva policajca Prvoslava Obradovića 1998. godine. 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

U ISLAMU GRČKOM IZA BOŽIĆA PLANULO SIJENO, POLICIJA "OKRIVILA MIKROORGANIZME“, ALI... Na istom mjestu sijeno je planulo i noćas,  a vlasnik tvrdi: „Ma kakvi mikroorganizmi, otkrili smo pokušaj potpaljivanja – prijeti nam „serijski piroman!“

Na istom mjestu sijeno je planulo i noćas,  a vlasnik tvrdi: „Ma kakvi mikroorganizmi, otkrili smo pokušaj potpaljivanja – prijeti nam „serijski piroman!“
Požar u pomoćnom objektu 51-godišnjaka u Islamu Grčkom izbio je u noći s 26. na 27. prosinca, a u njemu je izgor...
Na istom mjestu sijeno je planulo i noćas,  a vlasnik tvrdi: „Ma kakvi mikroorganizmi, otkrili smo pokušaj potpaljivanja – prijeti nam „serijski piroman!“