StoryEditorOCM
KalelargaOBAVIJEST IZ ZADARSKOG VODOVODA

Pridražani se mogu priključivati, a bez vode u četvrtak će biti Starigrad, Seline, Modrič, Rovanjska, Zemunik i jedna ulica u Zadru

Piše Zadarski.hr
7. studenog 2018. - 20:32
VIR2.JPG

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Maslenica – Starigrad,  u četvrtak 08. studenoga u vremenu od 07:00 h do 17:00 h bez vode će biti potrošači u naseljima: Starigrad, Seline, Modrič, Rovanjska, visoka vodoopskrbna zona.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterne s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještene u naselju Modrič.

Istoga dana u Zemuniku Donjem  od 08:00 h do 14:00 h bez vode će biti Dom za odrasle osobe Zemunik u čijem će dvorištu biti smještene cisterne s pitkom vodom.

U Zadru će od 08:00 h do 12:00 h bez vode biti potrošači u ul.: 84.Gardijske Bojne TERMITI od k.br.117 do k.br. 119.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u istoimenoj ulici kod k.br.117.

 

Obavijest o mogućnosti priključenja na javni vodoopskrbni sustav u naselju Pridraga


Od sredine studenog 2017. godine, na području cijelog naselja Pridraga moguće je priključenje svih kućanstava na izgrađeni javni vodoopskrbni sustav, s izuzetkom manjeg dijela zaseoka Vrulje, Ćuskijaš i Grubići gdje je vodovodna mreža izgrađena u sklopu „vodovodne mreže naselja Pridraga-2.faza, 2. funkcionalna cjelina“, a za koju još nije ishođena uporabna dozvola.
Detaljnije informacije o uvjetima priključenja, moguće je ishoditi u nadležnoj Službi obrade i pripreme priključaka Vodovoda d.o.o. Zadar.“

 

24. travanj 2024 22:43