StoryEditorOCM
KalelargaKRŠ I LOM

Na mostu sudar dva automobila, koji je skrivio pijani 48- godišnji vozač Audija; U VW-u 56- godišnjak ostao zarobljen, vatrogasci morali rezati lim

Piše Šibenski
16. studenog 2018. - 11:59
policija_rijeka5-121018

Županijski Centar 112 noćas je16 minuta iza ponoći dobio dojavu o prometnoj nesreći na nerazvrstanoj cesti na Ražinskom mostu. Kako se dozanje u Centru 112 u toj nesreći su sudjelovala dva osobna automobila.

Prema informacijama iz Centra 112, u jednom od automobila ostala je zarobljena jedna osoba pa je moralo intervenirati šest vatrogasaca JVP Šibenik s dva vozila, piše Šibenski.

U toj nesreći je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, a jedna lakše tjelesne ozlijede, kažu u Centru 112.

O ovoj prometnoj nesreći oglasila se i šibensko-kninska policija:

- U noćašnjoj prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 00,15 sati u Šibeniku u Ulici Narodnog preporoda je teže ozlijeđen 56-godišnji vozač osobnog automobila, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 48-godišnji vozač drugog vozila lakše ozlijeđen- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske.

Prema informacijama iz policije, do prometne nesreće je došlo kada je 48-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola, bez korištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola istekla, pri upravljanju osobnim automobilom Audi, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom neposredno pred nadvožnjak, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila prešao na kolnički trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje se sudario s osobnim automobilom VW, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnji vozač, koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

- Protiv 48-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a 56-godišnjem vozaču će biti uručeno izviješće o počinjenom prekršaju- zaključila je Kosor.

19. travanj 2024 18:21