StoryEditorOCM
KalelargaJOŠ JEDNA AKCIJA ZADARSKE POLICIJE

Zaplijenjen 200 tisuća kuna vrijedan "speed" i ecstasy!

3. prosinca 2018. - 13:34
Mup-pressica-potjera_1

U još jednoj u nizu akcija, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zadarske zaplijenili su oko 600 grama "speeda" i ecstasya vrijednog 200 tisuća kuna, te oko 70 grama marihuane.

Ukupno 505 grama sintetičke droge amfetamina tzv. "speeda", te 100 tableta MDM-a tzv. ecstasya pronađeno je u noći sa petka na subotu u "mazdi" kojom je upravljao 44- godišnjak. On je uhićen te uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

- Amfetamin je bio u tekućem stanju, odnosno u obliku paste koja se miješa s raznim punilima, pri čemu se masa droge višestruko poveća, tako bi ova količina na zadarskom narko tržištu, kojem je bila i namijenjena, dostigla cijenu i veću od 200 tisuća kuna, rekao je Bore Mršić, voditelj Službe kriminalističke policije PU zadarske u ponedjeljak na konferenciji na novinare.

Oko 70 grama marihuane, digitalna vaga i metalna drobilica pronađeni su tijekom vikenda kod 18-godišnjaka i 17-godišnjaka u BMW-u u mjestu Zaton. Kod 17-godišnjaka je pronađeno 20 grama marihuane, a kod njegovog godinu dana starijeg prijatelja koji je vozio automobil 50 grama marihuane, digitalna vaga i drobilica za marihuanu.

Protiv obojice je podnijeta kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

18. travanj 2024 11:47