TEAM BUILDING U ZADARSKOJ ŽUPANIJI Goste iz Karlovačke županije primio župan Božidar Longin

TEAM BUILDING U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

Župan Karlovačke županije Damir Jelić i gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić , sa svojim suradnicima, posjetili su u četvrtak Dom Zadarske županije gdje ih je primio župan Zadarske županije Božidar Longin. Župan Longin poželio im je dobrodošlicu u Zadar, a razgovaralo se i o međusobnim odnosima i budućoj suradnji dviju županija.

Djelatnici Grada Karlovca i Karlovačke županije u Zadru su se zaustavili kako bi obišli staru gradsku jezgru i crkvu Svetog Šime. Oni su do nedjelje na zajedničkom putovanju kojem je cilj samostan Karmel sv. Ilije u Buškom Blatu u Hercegovini. Ovo je deseta jubilarna duhovna obnova koju je osmislio Damir Jelić još dok je bio gradonačelnik, a tradicija je zaživjela. Tako je i u Zadru danas boravilo 50ak gradskih i županijskih dužnosnika, pročelnika, direktora gradskih tvrtki, odnosno ravnatelja javnih ustanova . Voditeljica puta Marija Medić, pročelnica Upravnog odjela za školstvo u Karlovačkoj županiji, rekla je kako je tema ovogodišnjeg team buildinga - služenje zajednici.

„To se poklapa s našom vizijom Karlovačke županije koja želi biti servis građanima i žiteljima. Zaista, nakon ovakvih seminara i povratka kućama osjećamo se okrijepljeni i to nam pomaže u poslovnim odnosima i komunikaciji jer su međuljudski odnosi bitni za kvalitetnu suradnju“ - rekla je Marija Medić.

Naslovnica Regional

Najčitanije