MALIGANSKI ULOV ZADARSKE POLICIJE U NOĆI SA SUBOTE NA NEDJELJU Pred policajcima prošao kroz crveno, nastavio voziti i zabio se u bajam. A onda je pokušao odšetati s mjesta nezgode...

MALIGANSKI ULOV ZADARSKE POLICIJE U NOĆI SA SUBOTE NA NEDJELJU

Pojačani nadzor zadarske policije usmjeren na droge i alkohol, urodio je u noći sa subote na nedjelju neobičnim "ulovom".

U Benkovcu je u subotu oko 23,30 sati 44-godišnji vozač svojim Cadyjem prošao kroz crveno svjetlo i to pred očima policajaca! Kao da mu to nije bilo dovoljno, nastavio je voziti, a zanemario je i policijska svjetlosna upozorenja. Konačno se u Podgrađu zabio u bajam! Ali, ni tu nije bio kraj – pokušao je odšetati s mjesta nezgode. Na koncu mu je izmjereno 1,6 promila alkohola u krvi i čekaju ga prijave za sve što je te noći počinio.

Samo 0,1 promil manje izmjereno je 16-godišnjaku u Biogradu dvadesetak minuta iza ponoći. Mladić je pijan i bez vozačke dozvole vozio Yaris. Po njega i auto u policijsku je postaju došla mama. Protiv "vozača" slijedi niz prekršajnih prijava.

Alkoholni rekorder noći ipak je muškarac: on se s 2,4 promila srušio na cestu i ostao ležati, pa su ga policajci odnijeli s prometnice kako ne bi došlo do tragedije.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije