StoryEditorOCM
KalelargaFOTO : POŽAR NA AUTOMOBILIMA U KVARTU MASLINA IZAZVAN NAMJERNO!

Izgorio automobil vlasnika zgrade i jednog stanara

Piše Zadarski.hr
21. siječnja 2019. - 16:00
zapaljeni_automobili-210119

NOVO:

Na mjestu događaja izvršen je očevid kojim je utvrđeno kako je noćas oko 01,15 sati u ulici Don Bože Milanovića požar izbio na dva vozila Alfa Romeo (ZD) u vlasništvu 31-godišnjaka i Subaru (ZD) u vlasništvu 56-godišnjaka, te da je požar izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari dok su u požaru oštećena oba vozila. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a u tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Kako neslužbeno doznajemo zapaljen je automobil vlasnika zgrade pokraj koje su auta bila parkirana, te vozilo jednog od stanara zgrade.

--------

Noćas oko 01.15 sati u ulici Don Bože Milanovića u Zadru izbio je požar na vozilima Alfa Romeo, zadarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 31-godišnjaka i Subaru, također zadarskih registarskih oznaka koji je u vlasništvu 56-godišnjaka.

Požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg se na mjestu događaja provodi očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta te ostale okolnosti požara.

 

28. travanj 2024 07:47