StoryEditorOCM
KalelargaOD LIPNJA IMAMO DIREKTNU VEZU SA SRPSKOM PRIJESTOLNICOM

"Air Serbia" uvodi sezonsku liniju iz Beograda za Zadar!

Piše AVŠ
23. siječnja 2019. - 13:15
Photo

Srbijanska nacionalna avio kompanija "Air Srbija" od lipnja uvodi sezonsku liniju za Zadar! Potvrdio je to jutros generalni direktor kompanije Duncan Naysmith, najavljujući sedam novih destinacija u ovoj sezoni.

“Vrlo smo ponosni što možemo povezati srpsku prijestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu između 49 destinacija” izjavio je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.

Air Serbia uvodi redovne direktne letove preko cijele godine prema sedam novih destinacija – Kijev, Madrid, Barcelonu, Rijeku, Krasnodar, Helsinki i Kairo, kao i dve sezonske linije za Nicu i Zadar.

Prvi ozbiljno razgovori o zračnom povezivanju Zadra i Beograda počeli su još 2015. godine, a sastanak je tada održan u Abu Dhabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Njihova tvrtka Etihad Airways je od srpnja 2013. godine strateški partner nekadašnjem JAT-u, koji je tada promijenio ime u Air Serbia. Međutim, zbog problema s Agencijom za civilno zrakoplovstvo, taj posao nije bio realiziran sve do sada.

Obzirom na interes na aktualnim linijama za Beograd koje već godinama prometuju iz Dubrovnika, Zagreba, Splita i Pule, sigurno je kako će i ova linija biti vrlo rentabilna.

26. travanj 2024 21:57