POLICIJA UHITILA SERIJSKOG LOPOVA Provaljivao u kuće i nakrao se alata – motornih pila, brusilica, bušilica, kosilica… Većina alata je pronađena i vraćena vlasnicima!

POLICIJA UHITILA SERIJSKOG LOPOVA

Policijski službenici PP Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više provala i krađa na benkovačkom području. On je u Bjelini provalio u kuću 54-godišnjeg vlasnika, odakle je ukrao motornu pilu, bušilicu, brusilicu i alat, a u Gornjim Biljanima provalio je u kuću u vlasništvu 45-godišnjaka i 67-godišnjaka, odakle je otuđio pršut i motornu pilu.

On je i u Donjem Kašiću provalio u kuću 63-godišnjeg vlasnika, odakle je odnio dvije bušilice, dvije brusilice i drugi alat, te je u Donjim Biljanima iz kuće 67-godišnjeg vlasnika ukrao bušilicu, ubodnu pilu i drugi alat.

Također ga se sumnjiči da je u Bjelini iz kuće 54-godišnjeg vlasnika otuđio motornu pilu i kosilicu. Većina otuđenih predmeta je pronađena i vraćena vlasnicima, a protiv 45-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog teške krađe i krađe.

Naslovnica Kalelarga