StoryEditorOCM
KalelargaUPRAVNO VIJEĆE TREBA PROUČITI IZVJEŠĆA

O otkazu Vesni Burčul odlučivat će se sutra!

Piše Zadarski.hr
4. ožujka 2019. - 13:37
Nada Murganić, Vesna Burčul

Upravno vijeće Centra za socijalnu skrb u Zadru u ponedjeljak je raspravljalo o propustima u radu ravnateljice Vesne Burčul čiju je smjenu, zbog tragičnog događaja na Pagu, predložila resorna ministrica Nada Murganić, no konačna odluka odođena je za sutra nakon što članovi vijeća prouče izvješća o provedenom nadzoru nad radom Centra.

Sjednicu Upravnog vijeća sazvala je Murganić kako bi se raspravilo o potezima ravnateljice zadarskog Centra za socijalnu skrb u čijem su radu, po riječima ministrice, uočeni teški propusti u slučaju zločina koji je otac počinio nad svoje četvero djece u Pagu.

Odluka će biti donesena nakon što se prouče izvješća o nadzoru i očitovanje prozvane ravnateljice, izvijestila je predsjednica Upravnog vijeća Marina Dujmović Vuković nakon sastanka Upravnog vijeća na kojem se očekivala smjena ravnateljice.

Ministrica Murganić prošloga je tjedna izjavila da su upravnim nadzorom uočeni teški propusti u radu ravnateljice centra koji je bio nadležan za djecu na Pagu, te da će Upravnom vijeću predložiti smjenu Burčul.

24. travanj 2024 21:42