StoryEditorOCM
KalelargaDOLIJAO 31-GODIŠNJI RAZBOJNIK

Serijski pljačkaš zadarskih trgovina pao u ruke policiji!

Piše Zadarski.hr
11. ožujka 2019. - 11:04
pljacka_posta

U subotu oko 12.50 sati u ulici Bože Peričića u Zadru, u trgovinu trgovačkog društva ušla je nepoznata muška osoba, te uz prijetnju metalnim predmetom od zaposlenica zatražila novac. U tom trenutku u trgovinu su ušli policijski službenici Prve policijske postaje Zadar te uhitili mušku osobu i priveli u prostorije policije.

Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog više kaznenih djelarazbojništva na području grada.

Tako ga se sumnjiči da je u četvrtak 15.40 sati u Jadranskoj ulici u Zadru, došao u trgovinu trgovačkog društva, odakle je uz prijetnju nožem prema zaposlenici, otuđio novac, te da jepetak 15 sati u trgovini u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru uz prijetnju nožem prema zaposlenicama, otuđio novac.

Dalje, 31-godišnjaka se sumnjiči da je pokušao počiniti razbojništvo u prošli četvrtak u ulici Benka Benkovića u Zadru, kada je oko 14.20 sati ušao u trgovinu te uz prijetnju nožem od zaposlenika zatražio novac, nakon čega se udaljio iz trgovine.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 31-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog razbojništava predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a potom je doveden kod suca istrage Županijskog suda u Zadru.

20. travanj 2024 04:39