StoryEditorOCM
PromoVELIKI INTERES ZA ULAZNICAMA

Marko Škugor u Zadru 29.03.

Piše PROMO
11. ožujka 2019. - 16:32

Da je Marko Škugor miljenik publike potvrđuju veliki interes koji je vlada za njegovim koncertima u KD Vatroslav Lisinski, u Zagrebu. Marko je održao prvi Gala koncert 05. ožujka u Lisinskom, koji je tjednima prije bio rasprodan, a sada ga očekuje novi koncert 25. ožujka u Lisinskom!

Raduje nas da možemo najaviti njegov novi koncert i u Zadru, koji će se održati 29.ožujka u HNK Zadar, u sklopu turneje “Samo s tobom sam upoznao ljubav” !

Za mene koncert u kazalištu predstavlja istinski spoj glazbe s publikom. Smatram da nema boljeg mjesta za održati koncert upravo zbog te energije koja se stvori u tako intimnom prostoru poput kazališta.
Tome svakako pridonosi i mjesto događanja. Zadar je dalmatinski grad u kojem ljudi gotovo dišu s morem. Očekujem da ćemo Zadrani i ja, 29.03. u kazalištu, doživjeti plimu emocija, topline i ljubavi prema glazbi- najavio je Marko.

Marko je postigao nevjerojatan uspjeh u samom početku pjevačke karijere, predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu kao član "Klape s mora" ("Mižerja"), potom je dvaput pobijedio na Splitskom festival, te na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku.

U 2018. godini Marko je u izdanju Scardone predstavio i svoj drugi studijski album “Samo s tobom sam upoznao ljubav” nazvan prema njegovom velikom hitu kojeg je otpjevao s Oliverom Dragojevićem.

Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima. Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda, od kojih se najviše ističe njegov duet s Oliverom Dragojevićem "Samo s tobom ja upoznao sam ljubav".

Ulaznice je najlakše kupiti preko Croatia tickets sustava i to klikom na sliku u nastavku.

23. travanj 2024 17:00