LIJEPA VIJEST I VELIKO PRIZNANJE Zadranin Dario Gjergja osoba godine u Belgiji!

LIJEPA VIJEST I VELIKO PRIZNANJE

Naš Zadranin, košarkaški trener Dario Gjergja izabran je osobu godine na dodjeli nagrada zaslužnim stanovnicima grada Oostende. Ovo iznimno priznanje za 43-godišnjeg Zadranina, koji je već sedam godina na čelu njihovog kluba Ooestende, još je jedno u nizu, uz velike sportske titule koja je primio posljednjih nekoliko godina.

- Naš trener, Dario Gjergja, u ponedjeljak je izabran za Osobu godine na nagradi Ostende! Čestitamo Dario- javili su iz kluba Oostende. 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!