StoryEditorOCM
KalelargaU SRIJEDU U HOTELU KOLOVARE

Peti regionalni Forum obiteljskog smještaja Zadarske županije

Piše Zadarski.hr
15. ožujka 2019. - 20:35
apartmani, turizam

Peti regionalni Forum obiteljskog smještaja Zadarske županije koji organizira HGK Županijska komora Zadar u suradnji s glavnim pokroviteljem OTP bankom d.d. Forum, održat će se 20. ožujka 2019. (srijeda) s početkom u 9 sati u Hotelu Kolovare, a namijenjen je iznajmljivačima privatnog smještaja, pružateljima usluga u domaćinstvu i svima zainteresiranima.

Pripremajući se za novu turističku sezonu, pružateljima ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu pruža se uvid u mogućnost financiranja od strane EU i nacionalnih fondova, nove HBOR-ove kredite namijenjene iznajmljivačima, najčešće nedoumice iznajmljivača i izmjene obveza iznajmljivača u 2019. godini, pružanje zdravstvene zaštite turistima na području Zadarske županije.

Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora. Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a broj mjesta je ograničen. Svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi putem linka:  https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-zadar/hgk-zupanijska-komora-zadar-organizira-5-regionalni-forum-obiteljskog-smjestaja-zadarske-zupanije-20-ozujka-2019-u-hotelu-kolovare-najava.

26. travanj 2024 03:30