StoryEditorOCM
KalelargaUNOSAN VIKEND ZA LOPOVE

Ukrali cigarete i alkohol, ali i opremu za brodove, televizor, klimu...

Piše I.I.
18. ožujka 2019. - 11:20
pljacka_trgovine6-200713

S četvrka na petak u ulici Ivana Mažuranića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 41-godišnjaka, odakle je otuđio razni alat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

S petka na subotu u Novigradu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovini trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

S petka na subotu u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je provalio u ograđeni prostor marine (suhog veza) u vlasništvu 31-godišnjaka, odakle je sa brodica otuđio dva GPS uređaja, dva mjerna uređaja, dva poklopca vanbrodskih motora te druge dijelove opreme za glisere. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

U proteklih desetak dana u Mandrama, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjaka, odakle je otuđio televizor, pokretnu klimu i keramičku ploču za kuhanje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U proteklih sedam mjeseci u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 43-godišnjaka, odakle je otuđio dva televizora. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teške krađe.

26. travanj 2024 19:08