VIŠNJIK KAO MONTE CARLO Kreće utrka za Prvu Nagradu Grada Zadra u automobilizmu i kartingu! Pazite, uvodi se privremena regulacija prometa...

VIŠNJIK KAO MONTE CARLO

Športski automobilistički klub RTZ organizirat će prvu Nagradu Grada Zadra u prvenstvu druge kategorije vožnje na kronometar, te Otvorenoga prvenstva Grada Zadra u A11 auto i K11 kartingu. Natjecanje će se održati 31. ožujka na sjevernom parkiralištu ŠC-a Višnjik, javljaju iz ŠC Višnjik.

Ta će površina biti pripremljena za službene treninge i za natjecanja, a cijela će priredba omogućiti brojnim Zadranima i njihovim gostima da pribivaju zanimljivom nadmetanju vozača u automobilima i u kartingu.

U sklopu Otvorenoga prvenstva Grada Zadra ŠAK RTZ omogućit će se svim sugrađanima, koji to požele, da se svojim vozilima okušaju u ovom natjecanju uz poštivanje svih sigurnosnih uvjeta, svih zakonskih uvjeta o tehničkoj ispravnosti vozila, posjedovanje valjane vozačke dozvole, uplaćene premije osiguranja za natjecanje (bit će omogućeno u vremenu verifikacija), posjedovanje vozačkih rukavica i kacige, strogo poštivanje odluka sudaca i volontera, te uplaćenoj startnini – kotizaciji.

 

Raspored priprema i održavanja natjecanja

Subota, 30. ožujka – zatvaranje parkirališta i postavljanje staze i svih popratnih sadržaja

Nedjelja, 31. ožujka – natjecanje prema sljedećoj satnici:

7.30 – 9.30 tehnički prijam vozila, verifikacija,

9.30 zaključenje prijava timova,

10.00 sjednica Sportske komisije,

10.30 objava privremene Liste verificiranih /Startna lista treninga/ 

10.20 sastanak s vozačima (ispred Parka vozača) 

10.45 – 12.30 trening (10 minuta po treningu), 2. sjednica Sportske komisije i objava Startne liste.

13.00 – 18.00 vožnje – 13.10 start 1. vožnje; 15.10 start 2. vožnje; 16.30 start 3. vožnje, potom objava privremenih rezultata, 3. sjednica Sportske komisije 

19.00 - svečano proglašenje rezultata i dodjela nagrada.

 

PRIVREMENA PROMETNA REGULACIJA

ŠC Višnjik izvješćuje sve svoje korisnike i posjetitelje, te sve građane, da će u subotu i u nedjelju, 30. i 31. ožujka, vrijediti privremena regulacija prometa i parkiranja.

Zbog priprema i održavanja prve Nagrade Grada Zadra u kartingu i u automobilizmu u nedjelju, 31. ožujka, sjeverno parkiralište ŠC-a Višnjik bit će zatvoreno od subote, 30. ožujka od jutarnjih sati, do nedjelje 31. ožujka, do večernjih sati. Molimo sve svoje korisnike i posjetitelje, te ostale građane, da u tom intervalu za parkiranje koriste ostala označena parkirališta u sklopu ŠC-a Višnjik.

Motoriziranim korisnicima i posjetiteljima zatvorenog bazenskoga plivališta u subotu i u nedjelju, 30. i 31. ožujka, bit će omogućen pristup ulazom u ŠC Višnjik sa Splitske ulice, zatim pokraj spomenika Krešimiru Ćosiću do platoa pokraj energane koji će (plato) u naznačenom vremenu biti parkiralište.

Sudionici, natjecatelji i njihovi pratitelji, regionalnoga plivačkoga PH-e za osobe s invaliditetom, koje će se održati u subotu, 30. ožujka, moći će pristupiti zatvorenom bazenskom plivalištu iz ulaza u ŠC Višnjik iz Ulice Edvina Androvića, smjerom pokraj OTP banke.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije