StoryEditorOCM
KalelargaJEDAN OD NAJBOLJIH ZADARSKIH NOVINARA NAPUSTIO NOVINARSTVO

Šime Vičević otišao s Nove TV i uputio dirljivo pismo zadarskim kolegama: Iznimno sam ponosan na sjajnu suradnju bez obzira na to što smo jedni drugima bili konkurencija!

Piše IN
28. ožujka 2019. - 21:05
sime_vicevic4-110417

Zadarski novinar Šime Vičević neće više raditi za Novu TV. 

U četvrtak je zadarskim kolegama uputio dirljivu poruku i zahvalio se na godinama zajedničkog rada i suradnje s brojnim medijima. Šime je karijeru televizijskog novinara počeo prije deset godina na lokalnoj televiziji Vox, a zadnjih osam godina proveo je kao vrstan reporter najgledanijeg informativnog programa u Hrvatskoj.

"Nakon osam godina iznimno predanog rada na Novoj TV, otvaram svoje novo životno poglavlje. Novu TV napuštam iz razloga koje ne bih želio javno komentirati. Uz dvije godine provedene na lokalnoj televiziji, iza mene je ukupno deset televizijskih godina. Apsolutno sam ponosan na svaki pedalj svojeg profesionalnog puta. Imenom i prezimenom stojim iza svakog priloga, svakog javljanja, svakog projekta i svake nagrade. Televizija je moja daleko najveća ljubav, no ovom trenutku još nisam donio odluku hoću li se njome nastaviti baviti. Zato koristim priliku da Vam, kao kolegama, zahvalim na svemu što smo zajedno prošli.

Mnogi od Vas stariji ste od mene i svi ste mi, na neki način, bili mentori. Vrteći film kroz sve ove godine, ne mogu se sjetiti niti jednog problema i niti jedne naše međusobne razmirice. Iznimno sam ponosan na tu činjenicu i na sjajnu suradnju bez obzira na to što smo jedni drugima konkurencija. Svima ponaosob želim mnogo uspjeha na privatnom i poslovnom planu!" - napisao je Šime u oproštajnoj poruci zadarskim kolegama.

Hvala Šime, falit će nam tvoji prilozi, želimo ti puno sreće i uspjeha u budućem životu!

20. travanj 2024 14:24