StoryEditorOCM
KalelargaVIDEO / OBJAVA NA FACEBOOK STRANICI ZADARSKIH NAVIJAČA :

Policija se iživljavala, tukli su maloljetnike pendrekom po glavi...

Piše Zadarski.hr
14. travnja 2019. - 14:27
kosarka_neredi29-130419

Nakon utakmice na internetu, preciznije na Facebook stranici 'KK Zadar Fans' pojavila se snimka za koju ta stranica tvrdi da prikazuje sukobe navijača i policije koji su se nastavili i izvan dvorane.

 

 

Zadar, 130419.
Kosarkaska utakmica Premijer lige izmedju KK Zadar i KK Skrljevo prekinuta je u samom pocetku od strane navijaca Tornada nakon cega su ih iz dvorane istjerali pripadnici specijalne policije. Navijaci su policajce napali kamenjima ispred dvorane pa pobjegli u smjeru obliznjeg parka Vladimira Nazora.
Na fotografiji: sukob navijaca Tornada s policijom.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

"Još jedno u nizu iživljavanja hrvatske policije nad navijačima. U prvom videu možete vidjeti kako dvojica policajaca pendrekom tuku i cipelare maloljetnu osobu koja bespomoćno leži na podu. U drugom videu možete vidjeti policajca koji hoda uz maloljetnu osobu i u jednom trenutku mu prilazi s leđa i pendrekom ga udara po glavi. Dodajmo kako je u drugom videu policajac ženskoj osobi koja je snimala video rekao, citiramo: "esan ti reka da makneš taj mobitel", potom ju je uhvatio za ruku i gurnuo mobitel iz ruke", stoji u opisu navedenog videa.

16. travanj 2024 17:27