StoryEditorOCM
KalelargaKRALI SU I NA USKRS

Na meti lopova našli su se parfemi, mopedi, novac, monitori i tipkovnice, kamere, navigacijski uređaji i - glačalo!?

Piše Zadarski.hr
23. travnja 2019. - 12:13
policija

Uz 18 prometnih nesreća, u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno, policijsku statistiku proteklog vikenda obnilježile su brojne krađe.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom,  koju se sumnjiči da je 19. ožujka iz  trgovine trgovačkog društva u ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, otuđila dva parfema vrijednosti preko tisuću kuna.

S nedjelje na ponedjeljak u Varaždinskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 57-godišnjaka, odakle je otuđio više tisuća kuna.

Od subote do ponedjeljka na Trgu kneza Višeslava u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio monitor i tipkovnicu računala, a u nedjelju poslijepodne u ulici Marka Marulića u Zadru, provaljeno je u kamper u vlasništvu 53-godišnjeg državljanina Njemačke kojemu je ukraden novac, kamera i uređaj za navigaciju – šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

S četvrtka na petak u Sukošanu, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 42-godišnjaka i ukrao mu više tisuća kuna.

U posljednjih petnaest dana u Mandrama, provaljeno je u dvije kamp kućice u vlasništvu 46-godišnjaka koji je ostao bez televizora, glačala i druge opreme.

Lopovi su bili aktivni i u noći s nedjelje na ponedjeljak: u Ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana u Zadru, ukraden je skuter/moped u vlasništvu 48-godišnjaka, a u Ninu je "nestao" otuđio bicikl u vlasništvu 42-godišnjakinje.

 

20. travanj 2024 12:43