FOTO: OBILNA KIŠA POPLAVILA CESTE: U nekoliko sati u Zadru palo oko 40 litara kiše po četvornom metru!

FOTO: OBILNA KIŠA POPLAVILA CESTE:

U grmljavinskom nevremenu koje je u noći sa petka na subotu zahvatilo zadarsko područje, do 10 sati na području Zadra palo je oko 40 litara kiše po četvornom metru.

Obilna kiša uzrokovala smetnje na zadarskim prometnicama zbog čega su u pojedinim gradskim kvartovima morali intervenirati vatrogasci..

HAK-a poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode trenutačnim uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost  između vozila. Zabilježena je povećana gustoća prometa na autocesti A1 između čvora Zadar II i tunela Sv. Rok u smjeru Zagreba, te između tunela Sv. Rok i čvora Gornja Ploča u smjeru Zagreba. Kolnik je mokar. Vozi se uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

Kako najavljuju prognostičari, ovakvo se vrijeme neće zadržati duži period jer u utorak stiže poboljšanje uz prestanak kiše i djelomično razvedravanje.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!