StoryEditorOCM
KalelargaPAZITE, LOPOVI U AKCIJI

Turistkinja iz Malezije ostala bez torbe u kojoj je bilo 40 tisuća kuna!

Piše AVŠ
6. svibnja 2019. - 13:40
turisti_zvonik1-020617_resize.JPG

Proteklih dana lopovi su bili aktivni u Zadru i Biogradu. Najgore je prošla turistkinja iz Malezije koja je u centru grada ostala bez torbe u kojoj je bilo 40 tisuća kuna.

U četvrtak navečer  u ulici Ive Mašine u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 37-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Krajem prošlog tjedna u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl  u vlasništvu 19-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U subotu  navečer  na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 61-godišnje državljanke Malezije. Materijalna šteta iznosi 40 tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

S četvrtka na petak u ulici Davorina Trstenjaka  u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio dijelove mopeda u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

20. travanj 2024 04:36