PREDSJEDNIK VLADE U PONEDJELJAK U ZADRU Susrest će se s rektoricom prof.dr.sc. Dijanom Vican, županom Longinom i gradonačelnikom Dukićem

PREDSJEDNIK VLADE U PONEDJELJAK U ZADRU

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Šibeniku i Zadru, u ponedjeljak, 13. svibnja 2019. godine.

U Šibeniku će sudjelovati na predstavljanju sustava nadzora i kontrole ribarstva te smotri ribarskih inspektora, a potom će otvoriti Konferenciju o ribarstvu. Sudjelovat će na i svečanosti otvorenja Interpretacijskog centra katedrale sv. Jakova, a sastat će se i s gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem. 

Uz predsjednika Vlade u Šibeniku bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar državne imovine Goran Marić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac te ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

U Zadru će posjetiti Rektorat Sveučilišta u Zadru i sastati se s rektoricom prof.dr.sc. Dijanom Vican. Sastanku će nazočiti i župan Zadarske županije Božidar Longin te gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić.

Uz predsjednika Vlade u Zadru bit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

 

Program:
9.30        Dolazak predsjednika Vlade ispred zgrade Šibensko-kninske županije (Trg. P. Šubića 1) Predstavljanje sustava nadzora i kontrole ribarstva
10.00       Smotra ribarskih inspektora i ovlaštenih osoba
11.00       Konferencija o ribarstvu (Amadria Park, Convention Centre Šibenik)
12.00       Svečanost otvorenja Interpretacijskog centra katedrale sv. Jakova (Ivana Pribislavića 3)
12.50       Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića s gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem
Po završetku sastanka, u nazočnosti predsjednika Vlade, ministar državne imovine Goran Marić i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić potpisat će Sporazum o uređenju međusobnih odnosa između Republike Hrvatske i Grada Šibenika pri provedbi razvojnog plana "Batižele"
15.30       Sastanak predsjednika Vlade s rektoricom Sveučilišta u Zadru prof.dr.sc. Dijanom Vican (Rektorat Sveučilišta u Zadru)
Naslovnica Kalelarga

Najčitanije