StoryEditorOCM
KalelargaJOŠ JEDAN TAKSI PRIJEVOZNIK

Bolt stigao u Zadar, prva vožnja besplatna!

Piše Zadarski.hr
14. svibnja 2019. - 14:30
Bolt-u-Zadru

Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev s preko 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja svijeta, od danas je dostupan u Šibeniku i Zadru. Korisnicima nudi povoljne vožnje, a vozačima partnerima veću mogućnost zarade zbog manjih naknada. Jednako kao i prilikom lansiranja Bolta u Splitu i Dubrovniku, korisnici u Šibeniku i Zadru mogu očekivati popust od 50 posto na vožnje plaćene karticom. Dodatna pogodnost za korisnike je i besplatna prva vožnja ukoliko koriste kod HISIBENIK, odnosno HIZADAR.

Bolt je ustrajan u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini pristupačnijim, jednostavnijim i jeftinijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi. Stoga je širenje poslovanja na obalu, gdje tijekom ljetnih mjeseci vladaju gužve, razumljiv potez.

Procijenjena cijena usluge prijevoza za odabranu rutu vidljiva je prilikom naručivanja vožnje. U Zadru naknada za početak vožnje iznosi 9 kuna, vrijeme vožnje stoji 50 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je 5 kuna. U Šibeniku je naknada za početak vožnje 6 kuna, vrijeme vožnje 90 lipa po minuti te cijena vožnje po kilometru 4 kune.

Aplikacija Bolt je dostupna za sve iOS i Android uređaje.

19. travanj 2024 07:29