FOTO S MJESTA DOGAĐAJA: TEŠKA PROMETNA NA UGLJANU Dostavnim vozilom sletio s ceste

FOTO S MJESTA DOGAĐAJA: TEŠKA PROMETNA NA UGLJANU

U prometnoj nesreći koja se u subotu poslijepodne dogodila na državnoj cesti 110 između Sutomišćice i Malog Lukorana na otoku Ugljanu, teške tjelesne ozlijede zadobio je 48-godišnji vozač dostavnog vozila zadarskih registarskih oznaka.

On je, po svemu sudeći, uslijed neprilagođene brzine, prilikom ulaska u jedan nepregledni zavoj, u trenutku kad je počela padati kiša, izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u nisko raslinje.

Muškarac je kolima hitne pomoći prebačen do bolnice gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede, ali je nakon pružene medicinske pomoći pušten na kućnu njegu.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!